presentatiecoaching

Moet je een belangrijke presentatie verzorgen en twijfel je aan je aanpak?

Ga je binnenkort het podium op en gieren de zenuwen nu al door je keel?

Of heb je al ervaring maar wil je graag de puntjes op de i zetten?

Naast de training presenteren met passie waarin je leert met plezier en passie een onderwerp boeiend te presenteren, verzorgt EloquenZ ook individuele presentatiecoaching.

Jo Weerts doorloopt samen met jou alle stappen die noodzakelijk zijn bij het schrijven en uitvoeren van een presentatie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften met je persoonlijke stijl van presenteren als uitgangspunt.Je komt immers het beste tot je recht als je dicht bij jezelf blijft.

Jo Weerts heeft 15 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van mensen die het lastig vinden een (boeiende) presentatie te geven staan of te spreken in het openbaar.

Zelf presenteert hij al zo'n 30 jaar met veel succes de taaiste onderwerpen op een boeiende en verrassende manier met anekdotes, metaforen, humor en kwinkslagen. En dat kan hij jou ook leren.

EloquenZ verzorgt maatwerk en maakt graag een offerte die aansluit bij je wensen. Neem vrijblijvend contact op met EloquenZ om je behoeftes te bespreken en je leerdoelen helder te krijgen.